• 5 klippeark med dyremotiver
    5 klippeark med dyremotiver

5 klippeark med dyremotiver

99,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Den danske arkitekt, Hans Henrik Koch (1873-1922), som har stået for udformningen af disse klippeark, var bl.a. et usædvanligt matematisk og stereometrisk talent. Han ejede den sjældne egenskab at kunne forestille sig sammensatte former i plane udfoldninger.

Han havde en stor forkærlighed til børn og dyr, og det lod han komme til udtryk gennem et mangeårigt arbejde med legetøj, bl.a. disse juleklippeark. I 1925 blev det da også til en udmærkelse ved det franske Grandprix for netop hans legetøj, selvom hans hovedbeskæftigelse var arkitekturen.

Som det måske kan ses af billedet, så er der 5 grupper af dyr og derfor 5 forskellige ark. Disse grupper repræsenterer de 5 forskellige klippeark og de dyr, som man får mulighed for at sidde og hygge sig med bevæbnet med saks og lim. For at illustrere hvorledes klippearkene ser ud, så har vi vist, hvordan et enkelt ark ser ud oppe i venstre hjørne af billedet.

På selve arkene er der en brugervejledning til, hvordan man griber udklipning og sammensætning af julepynten an, - og striberne på arkene er hankene til dyrene. Inden du går i gang vil vi godt lige understrege, at Kochs klippeark ikke er for nybegyndere og kræver en god blanding af både tålmodighed og fingerfærdighed. Rigtig god fornøjelse...

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39800
Periode: Nyere tid
Materiale: Papir
Mål (BxH) i cm: 49,2 x 35,1

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her