• Kronborg - Fortællingen om et slot
    Kronborg - Fortællingen om et slot

Kronborg - Fortællingen om et slot

349,00 DKK

Renæssanceslottet Kronborg, med hvidgule sandstensmure, himmelstræbende kobberspir i rødbrunt og grønt og teglstensklædte røde bastioner blev det bygget ved indgangen til Østersøen som en respektindgydende hilsen til alle, der kom sejlende på Øresund og skulle vide, at den danske konge beherskede området, men som også gemmer murene af middelalderborgen Krogen.

En enestående seværdighed og et monument i verdensklasse. Fortællingen om Kronborg giver liv til bygningerne og de mennesker, der boede, arbejdede, elskede, kæmpede og led bag slottets bastioner og tykke mure, fra farverige kongelige til kunstnere, arbejdsmænd, soldater og lænkede slaver.

Den rigt illustrerede fortælling giver slottets mure og mennesker liv – fra middelalderens tunge borg over renæssanceslottets manifestation af magt og pragt under Frederik 2. og Christian 4. til nutidens fascinerende seværdighed, hvor ikke kun renæssancekonger, men også Holger Danske og Hamlet huserer.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36872
Periode: Middelalder til nyere tid
Sideantal: 480
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 27,5
Forfatter: Poul Grinder-Hansen
Forlag: Gyldendal/Nationalmuseet
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.