• Unikt, eksklusivt og håndlavet drikkehorn med sølvkant
    Unikt, eksklusivt og håndlavet drikkehorn med sølvkant

Unikt, eksklusivt og håndlavet drikkehorn med sølvkant

4.999,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Her få du virkelig et drikkehorn helt ud over det sædvanlige, som du med garanti ikke ser andre sætte på bordet eller i bæltet. I sig selv er drikkehorn altid forskellige i størrelse, udtryk og farve, men her får du - udover dette - et horn med en elegant sølvkant og et smukt vikingemotiv håndskåret ind i selve hornets overflade.

Og som prikken over i'et ses en slange eller ulv fremstillet i sølv i den spidse ende af hornet, som fuldender det eksklusive udtryk.

Da drikkehornene er et naturmateriale og håndlavede, så vil størrelse, udtryk og farver variere, og det gælder både de håndskårne motiver, samt sølvmotivet på spidsen af hornet.

På eget ansvar. Museumsbutikkens drikkehorn er ikke godkendt til mad og drikkevarer og skal i den optik anses for at være en museumskopi. Du køber derfor ikke et stykke brugskunst. Og brug af kohornet som et decideret drikkehorn er derfor på eget ansvar.

Anbefaling, hvis du alligevel vælger at bruge hornet som et drikkehorn. Da hornet er et naturmateriale, bør du rengøre hornet grundigt med vand og en flaskerenser, inden du tager det i brug første gang. Brug gerne varmt vand, men aldrig kogende, da et naturmateriale som koben ikke kan holde til det. Drikkehornet bør også vaskes efter du har brugt det. Du må ikke bruge kemikalier eller sæbevand til rengøringen, og hornet tåler ikke maskinopvask. Bevar de flotte farver og glansen ved at smøre drikkehornet ind i alm. spiseolie af og til.

Bemærk at holderen på billedet er ikke inkluderet i prisen, men kan købes separat.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37206
Materiale: Kohorn og sølv
Mål (BxH) i cm: Længde fra ca. 32-35 cm. Dia.: ca. 8,0 - 9,5
Periode: Vikingetid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer