• Hønseringe
    Hønseringe

Hønseringe

12,00 DKK

Hønseringe stammer oprindeligt fra opdrættelsen af fjerkræ, hvor man brugte, og stadig den dag i dag, bruger dem i privat regi  til at ringmærke fuglene med ved deres fødder, når de er blevet født. Hønseringene har forskellige farver og størrelser, som eks.vis. kan fortælle, hvor gammel fuglen er og hvornår det er tid til slagtning. Den kan også være med til at skelne mellem forskellige hønseracer.

I Danmark blev hønseringe et fænomen i 1940'erne, hvor børn begyndte at lege med dem, lavede lange kæder af dem og spillede ("hønsede") med dem. Denne trend tog legetøjsindustrien til sig i 1950'erne og begyndte herefter at producere hønseringene i plastic. Den dag i dag er de stadig et populært stykke legetøj.

Museumsbutikkens hønseringe i farverne gul, grøn, rød, hvid og blå får du i en lille transparent plasticpose med ca. 28 stk. hønseringe i. Hønseringene ligger assorteret i posen med hensyn til farve, så der er ikke et bestemt antal af én bestemt farve.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37424
Periode: Nyere tid
Materiale: Plastik
Målgruppe: Fra 4 år
Mål (BxHxD) i cm.: Pose: 13,5 x 12,5 Hønseringe, diameter: 2

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.