• Hønseringe
    Hønseringe

Hønseringe

12,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Hønseringe stammer oprindeligt fra opdrættelsen af fjerkræ, hvor man brugte, og stadig den dag i dag, bruger dem i privat regi  til at ringmærke fuglene med ved deres fødder, når de er blevet født. Hønseringene har forskellige farver og størrelser, som eks.vis. kan fortælle, hvor gammel fuglen er og hvornår det er tid til slagtning. Den kan også være med til at skelne mellem forskellige hønseracer.

I Danmark blev hønseringe et fænomen i 1940'erne, hvor børn begyndte at lege med dem, lavede lange kæder af dem og spillede ("hønsede") med dem. Denne trend tog legetøjsindustrien til sig i 1950'erne og begyndte herefter at producere hønseringene i plastic. Den dag i dag er de stadig et populært stykke legetøj.

Museumsbutikkens hønseringe i farverne gul, grøn, rød, hvid og blå får du i en lille transparent plasticpose med ca. 28 stk. hønseringe i. Hønseringene ligger assorteret i posen med hensyn til farve, så der er ikke et bestemt antal af én bestemt farve.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37424
Periode: Nyere tid
Materiale: Plastik
Målgruppe: Fra 4 år
Mål (BxHxD) i cm.: Pose: 13,5 x 12,5 Hønseringe, diameter: 2

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her