• Puslespil "Carta Marina" - 1000 brikker
    Puslespil "Carta Marina" - 1000 brikker

Puslespil "Carta Marina" - 1000 brikker

199,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Spændende og helt unikt puslespil på 1000 brikker med motivet "Carta Marina" fra 1539.

Carta Marina er et meget smukt og detaljeret træsnit fyldt med spændende historie. Det viser for første gang de nordiske lande som en samlet enhed med både stednavne og imponerende præcise kystlinjer. Det er også det første landkort, der viser hele Østersøen. Kortet introducerer os til en viden om Skandinavien, som var banebrydende for sin tid på grund af den let forståelige og omfattende detaljeringsgrad.

Landkortet er også et eksempel på levende og medrivende historiefortælling om levevilkår og verdensopfattelse. Du kan se handelsfolk, jægere, bønder, soldater i krig og mennesker, der bliver døbt. Du bliver præsenteret for eksotiske og fantasifulde havmonstre, forskellige dyrearter, våbenskjold, tidstypisk beklædning, våbenudstyr og meget mere.

Landkortet er fremstillet af Olaus Magnus i 1539. Han var en svensk gejstlig, etnolog og kartograf samt ærkebiskop i den romersk-katolske kirke. Han arbejdede på dette kort i hele 12 år. I 2017 valgte en kreativ sjæl at håndkolorere kortet for at fremhæve alle de smukke detaljer og de mange fantastiske historier, der generøst ligger spredt ud over dette fine lille mesterværk.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40054
Periode: Middelalder
Materiale: Karton
Mål (BxHxD) i cm.: Format: 68 x 48 Størrelse: 1000 brikker Æske: 33 x 23 x 3,5

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her