Historien om Danmarks konger og dronninger fortalt for børn. Målgruppe fra 9 år

1000 års spændende Danmarkshistorie. Her er bogen til hele familien, om de over 50 regerende konger og dronninger Danmark har haft fra vikingetiden til i dag. Få historien om Gorm den Gamle, kongerækkens stamfar. Hør om den barske vikingekonge Sven Tveskæg og mød byggekongen Christian 4. Og få samtidig historien om Tyge Brahe, grevinde Danner, de to jellingsten, heksebrændinger, Dannevirke, Dyveke, Danmarks grundlov, blodbadet i Stockholm, dronning Caroline Mathilde, Struensee og barnekongen Oluf - helt frem til Margrethe 2.  - vores egen dronning. Og hvis du vil vide mere eller har glemt, hvad fx. runer, reformationen, pest eller skærsilden er, så er der ordforklaringer og et minileksikon med alle navne bag i bogen.

Bogen er flot illustreret i farver. Til højtlæsning og selvlæsning fra 9 år.

Periode: Vikingetid til nyere tid
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver