• Biskop Absalons skjold i hårdt skum
    Biskop Absalons skjold i hårdt skum

Biskop Absalons skjold i hårdt skum

149,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Elegant skjold i hårdt skum med 3D effekt.

Motivet på skjoldet er en springende hjort, der er afbildet på Absalons ligsten i Sorø Klosterkirke sammen med den krydsede bispestav, der repræsenterer kirken, og det store øksevåben til at repræsentere hans krigeregenskaber. Og prikken over i'et er den lille fine blå 'ædelsten' i den øverste skjoldkant.

Biskoppen Absalon blev født i 1128 og grundlagde sin borg i København i 1167. Det er resterne af Absalons borg, der idag ligger under Christiansborg Slot.

Sagnene fortæller, at Absalon ikke blot var biskop, men også en kriger, og selvom der ingen optegnelser findes af, hvorledes hans skjold og sværd har set ud i virkeligheden, så har vi skabt vores bud på, hvorledes det kunne have set ud.

Skum kan godt være et godt alternativ til træ, da det som materiale er blødt, når kampen mod fjenden går vildt for sig. Skjoldet er nemt at rengøre forsigtigt i hånden med lunkent vand og et mildt rengøringsmiddel.

Skjoldet kan også købes i museumsbutikken på Christiansborg Slot.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30428
Mål (BxHxD) i cm.: 32 x 40,5 X 2 cm

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her