• Frederik d. 2's forlovelsesring - sølv
    Frederik d. 2's forlovelsesring - sølv

Frederik d. 2's forlovelsesring - sølv

499,00 DKK

Kopi af Frederik d. 2's elegante forlovelsesring i sterling sølv fra ca. år 1575.

Kongens valgsprog "MEIN HOFNVNG ZV GVT" kan ses på ringen i sort emalje og kan oversættes til "MIT HÅB TIL GUD". På den indvendige side af den originale ring i guld, som i dag kan ses på Nationalmuseet, kan man desuden se hans dronnings navn "SOFIE". Der er stadig svage spor efter emaljen i bogstaverne. Ringen er deponeret fra Rosenborg, hvortil den blev skænket i 1915 af hertuginde Ingeborg.

Ringen er meget brugt som vielsesring på grund af den klassiske og enkle dekoration, som passer godt til både mænd og kvinder.

Leveringstid må påregnes.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33701
Periode: Middelalder, renæssance
Materiale: Sterlingsølv
Udenlandske ringmål: Udenlandske ringmål
Mål: Følger ringstørrelse

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer