Frederik d. 2's forlovelsesring - guld

4.398,00 DKK

Kopi af Frederik d. 2's elegante forlovelsesring i 14 karat guld fra ca. år 1575.

Kongens valgsprog "MEIN HOFNVNG ZV GVT" kan ses på ringen i sort emalje og kan oversættes til "MIT HÅB TIL GUD". På den indvendige side af den originale ring, som i dag kan ses på Nationalmuseet, kan man desuden se hans dronnings navn "SOFIE". Der er stadig svage spor efter emaljen i bogstaverne. Ringen er deponeret fra Rosenborg, hvortil den blev skænket i 1915 af hertuginde Ingeborg.

Ringen er meget brugt som vielsesring på grund af den klassiske og enkle dekoration, som passer godt til både mænd og kvinder.

Leveringstid må påregnes.

Alle vores guldringe er 14 karat.

Periode: Middelalder, renæssance
Materiale: Guld