• Helligtrekonger - filtfigurer
    Helligtrekonger - filtfigurer

Helligtrekonger - filtfigurer

349,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Smukt sæt af tre håndlavede filtfigurer omkring 20 cm i højden. De forestiller de tre hellige konger fra bibelfortællingen om Jesu fødsel.

De meget fine tre konger er ideelle som gaver, f.eks. adventsgave, mandelgave, værtindegave og julegave. Sættet vil også være et smukt indslag på julebordet eller som dekoration i julemåneden i vindueskarmen eller i dine reoler og hylder. De er også ideelle til at danne ramme omkring selve Helligtrekongersaften og fortællingen om de tre vise mænd.

Når du køber dette produkt, er du samtidig med til at støtte et Fair Trade projekt i Nepal. Her er det med til at skabe indtægt og en god tilværelse for de lokale kvinder og deres familier i et af verdens fattigste lande. Håndlavet af nepalesiske kvinder.

Filten er lavet af 100% uld, som kommer fra New Zealand og er af højeste kvalitet. Ulden er meget slidstærkt, og der bliver ikke anvendt nogle former for affaldsuld. Ulden bliver farvet med farver, som er 100% AZO-fri.

Ifølge traditionen slutter julen med Helligtrekongersaften den 5. januar, som fejres med grød og klipfisk. Men selve den kirkelige festdag er den 6. januar. Helligtrekongerlysets tre grene repræsenterer de hellige tre konger, Caspar, Melchior og Balthazar. Det var de tre vise mænd fra Østerland, som kom for at tilbede den nyfødte frelser.

OBS. Vær opmærksom på at produktet er håndlavet, og hvert produkt er derfor unikt. Ikke egnet til børn under 3 år, da produktet indeholder små dele. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42738
Periode: Nyere tid
Materiale: Filt og palietter
Mål (i diameter) cm.: Ø ca. 6 cm

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her