• Helligtrekonger ophæng i filt
    Helligtrekonger ophæng i filt

Helligtrekonger ophæng i filt

179,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Smukt sæt af tre håndlavede filtfigurer til juletræet eller grangrenene på omkring 6 cm i højden. De forestiller de tre hellige konger, Kasper, Melchior og Balthazar, fra bibelfortællingen om Jesu fødsel.

De flotte tre konger er ideelle, som gaver omkring juletraditioner, så som adventsgaver, mandelgaver, værtindegaver og julegaver. De er også et visuelt indslag til at danne rammen omkring selve Hellig-tre-kongers aften og fortællingen om de tre vise mænd.

Når du køber dette produkt, er du samtidig med til at støtte et Fair Trade projekt i Nepal. Her er det med til at skabe indtægt og en god tilværelse for de lokale kvinder og deres familier i et af verdens fattigste lande. Håndlavet af nepalesiske kvinder.

Filten er lavet af 100% uld, som kommer fra New Zealand og er af højeste kvalitet. Ulden er meget slidstærkt, og der bliver ikke anvendt nogle former for affaldsuld. Ulden bliver farvet med farver, som er 100% AZO-fri.

OBS. Vær opmærksom på at produktet er håndlavet - hvert produkt er derfor unikt. Ikke egnet til børn under 3 år, da produktet indeholder små dele. 


Ifølge traditionen slutter julen med Hellig-tre-kongersaften den 5. januar, som fejres med grød og klipfisk. Men selve den kirkelige festdag er den 6. januar. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42739
Periode: Nyere tid
Materiale: Filt & palietter
Mål (i diameter) cm.: Ø 3 cm

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her