• Julemandens gyngehest - 3D Julekalender
    Julemandens gyngehest - 3D Julekalender

Julemandens gyngehest - 3D Julekalender

49,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

For børn og barnlige sjæle kan december måned startes med en rigtig fin og nostalgisk julekalender med 24 låger, hvor julemanden tager sig et velfortjent frikvarter og hygger sig på sin gyngehest ...

Julekalenderen er meget nem at tage i brug, idet benene på gyngehesten bare skal foldes ud til siderne, så er den klar. Vær opmærsom på, at julekalenderen har en for- og bagside, og bagsiden har ingen motiver og fremstår i mat hvid.

I dagens Danmark er julekalenderen bare én af forberedelserne til den med længsel ventede aften, juleaften. Julekalenderen er i dag en fasttømret tradition; men den er faktisk en af de nyere traditioner i den danske juls historie.

Den træder først ind på den danske julescene omkring år 1930. Som ved så mange andre af vore juletraditioner er også denne direkte importeret fra Tyskland. Den første låge i en dansk fremstillet julekalender blev åbnet 1. december 1932.

Bag den første danske lågekalender stod firmaet I. Chr. Olsens Kunstforlag i København. Dette firma er sammen med papirfirmaet L. Levison Junior i København ansvarlig for indførelsen og udbredelsen af lågekalenderen i Danmark.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38408
Periode: Nyere tid
Materiale: Karton
Mål (BxH) i cm: 43 x 45

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her