• Guden Frej
    Guden Frej

Guden Frej

248,00 DKK

Smuk kopi af den nordiske gud Frej i messing fra vikingetiden. Figuren hér stammer oprindeligt fra Sverige.

Frej var en af de vigtigste guder i den nordiske religion. Han var særligt knyttet til afgrøder, landbrug, velstand og frugtbarhed. Statuetter med en stor fallos tolkes derfor normalt som afbildninger af ham.

I de islandske skrifter Ældre og Yngre Edda præsenteres Frej som en af vanerne, en af de to gudeslægter i nordisk mytologi. Han er søn af guden for skibsfart, handel og fiskeri Njörðr og bror til Freja. Hans hjemland var Alfheim, som han havde fået i tandgave, og han ejer skibet Skidbladner og galten Gyldenbørste.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39060
Periode: Vikingetid
Materiale: Messinglegering (kobber og zink)
Mål (BxHxD) i cm.: 3,5 x 9 x 3,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Guden Thor
248,00 DKK
Guden Odin
248,00 DKK