• Valkyrien fra Hårby - tin
    Valkyrien fra Hårby - tin

Valkyrien fra Hårby - tin

199,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Dette smykke er en bestillingsvare (se "Levering" nedenfor).

Tin vedhæng med kopi af kvindefigur fundet ved Hårby på Fyn. Et af de mest unikke fund i Danmark i de sidste mange år. Figuren forestiller en valkyrie, en af de mytologiske kvindelige krigere, der hentede faldne krigere på slagmarken og bragte dem til Valhal.

Figuren er 3,5 cm høj og er udstyret med sværd og et rundt skjold, så der er ingen tvivl om, at hun er klar til kamp. I kontrast til dette har valkyrien store mandelformede øjne, en sød lille næse og en imponerende hestehale, der går fra hovedet og langt ned af ryggen. I modsætning til andre smykker fra perioden er valkyrien tredimensionel, hvilket giver et helt unikt og detaljeret indblik i vikingetidens tøj- og hårmode.

Samtidig viser figuren, at valkyrierne ikke bare var noget der er opdigtet efterfølgende, men virkelig var noget vikingerne troede på.

Vedhænget er så elegant udformet, at området mellem valkyriens nakke og hendes smukke hestehale danner en øsken, som passer til alle vores kæder. Derfor har du nu muligheden for at bære rundt på en meget charmerende og helt særlig del af Danmarkshistorien. Vedhænget leveres bundet i en justérbar vokset bomuldssnor.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41213
Periode: Vikingetid
Materiale: Tin
Mål (BxH) i cm: Vedhæng: 3,5. Bomuldssnor: 60 cm

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer