• Drikkehorn fra vikingetiden
    Drikkehorn fra vikingetiden

Drikkehorn fra vikingetiden

129,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Fantastisk flot vikingedrikkehorn fremstillet i ægte kohorn. Meget velegnet til at drikke vikingernes favoritdrik, mjød, men kan også bruges til andre spændende drikke som vand og øl. Vikingerne havde altid deres eget drikkehorn med sig overalt, og det var ofte sat fast i bæltet med en læderstrop.

Alle vores drikkehorn har forskelligt udtryk, størrelse og form. Hornet er et naturmateriale, og derfor vil farven på det enkelte drikkehorn variere meget fra de mørke nuancer af sort og brun til den lyse brune, grå og sandfarvet. Det gør hvert enkelt drikkehorn til et unikt stykke kunsthåndværk. Det er skrabet indvendigt, slebet og højglanspoleret på ydersiden.

Anbefaling: Da hornet er et naturmateriale, bør du rengøre hornet grundigt med vand og en flaskerenser, inden du tager det i brug første gang. Brug gerne varmt vand, men aldrig kogende, da et naturmateriale som koben ikke kan holde til det. Drikkehornet bør også vaskes efter du har brugt det. Du må ikke bruge kemikalier eller sæbevand til rengøringen, og hornet tåler ikke maskinopvask. Bevar de flotte farver og glansen ved at smøre drikkehornet ind i alm. spiseolie af og til.

Bemærk: Holderen på billedet er ikke inkluderet i prisen, men kan købes separat.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39054
Material: Kohorn
Size (WxHxD) in cm.: Varierende i længde og størrelse, min. fra 25 cm
Period: Vikingetid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer