• Sigtuna kriger i træ
    Sigtuna kriger i træ

Sigtuna kriger i træ

379,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Flot figur skåret I træ, inspireret af en amulet i elgtak fundet i Sigtuna i Sverige. Amuletten forestiller hovedet af en vikingekriger med velkæmmet hår, skæg og flot ornamenteret hjelm. Amuletten giver et godt indblik i vikingernes udseende og, hvor soignerede de var. 

Arkæologiske fund af ”skønhedsartikler” fra vikingetiden viser, at udstyret ikke har ændret sig væsentligt fra vikingetiden til i dag. Dykker vi ned i vikingernes ”toilettasker”, finder vi smukt mønstrede kamme, øreskeer og pincetter. Slidspor på tænder viser også, at tandstikker var flittigt i brug.

I England havde vikingerne efter sigende stor succes med de engelske damer. Vikingemændene var renlige og velduftende, fordi de tog bad om lørdagen, redte deres hår og var smukt klædt.

Denne fine figur er med sin historie en sjov, men stilet genstand at bringe ind i indretningen. Figuren er udført i lyst træ. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37646
Materiale: Træ
Mål (BxHxD) i cm.: 6 x 18,5 x 10,3
Periode: Vikingetid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Guden Odin
329,00 DKK
Guden Frej
329,00 DKK
Guden Thor
329,00 DKK