• Guden Odin
    Guden Odin

Guden Odin

248,00 DKK

Odin - en af de mest fremtrædende guder i den nordiske mytologi og far til Thor. Han forbindes i særlig grad med krigslykke og de faldne i krigen.

Odin er en gud med mange navne, ansigter og egenskaber og forbindes også med kongemagt, runemagi, visdom og mundtligt overleveret digtekunst - også kaldet skjaldekunst - der stod centralt i vikingetidens dannelsesideal.

I myterne beskrives han ofte som en høj, enøjet og gråskægget mand, og på billeder fremstilles han gerne ridende på den ottebenede hest Slejpner med spyddet Gungner i den ene hånd, fulgt af ravnene Hugin og Munin samt ulvene Gere og Freke.

Originalen bag denne kopi i messing stammer fra Skåne fra omkring 1000-tallet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39059
Periode: Vikingetid
Materiale: Messinglegering (kobber og zink)
Mål (BxHxD) i cm.: 3,5 x 10 x 3,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Guden Thor
248,00 DKK