• The World War II brætspil - test din viden med 1800 spændende spørgsmål
    The World War II brætspil - test din viden med 1800 spændende spørgsmål

The World War II brætspil - test din viden med 1800 spændende spørgsmål

499,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

The World War II spil er verdens første paratvidenspil om 2. Verdenskrig. Spillet består af 1.800 spørgsmål om alle aspekter fra krigen. Så nu kan du duellere med dine modstandere om at svare rigtig på spørgsmål om alt fra Vestfronten, Østfronten, Stillehavet, ubåde, søslag, årstal, centrale personer, våben, kampvognsslag, de allierede, Aksemagterne og meget mere. I kan være alt fra 2 til 6 deltagere.

Spillet går ud på hurtigst muligt at erobre tre fjendtlige hovedstæder, samt at svare korrekt på et spørgsmål i hver af de seks spørgsmålskategorier og samtidig undgå, at én af dine modstandere erobrer din markeringsbrik på et battlefield.

Spillets indhold: 1 spilleplade, 300 spørgsmålskort (ialt 1800 spørgsmål), 2 kasser til de 300 spørgsmålskort, 6 spillebrikker, 1 terning og spilleregler.

OBS. Alle spørgsmål og spilleregler er på dansk, og spilletiden er ca. 45 min. Minimumsalder +16.

Du kan også tilkøbe en udvidelsespakke til spillet med i alt 300 ekstra spørgsmål, som handler om besættelsestiden. Du kan bl.a. finde pakken her nedenunder iblandt de relaterede varer til brætspillet.

Godt at vide. I arbejdet med at gøre World War II spillet til virkelighed er udviklerne af spillet kommet omkring nogle af de mest forfærdelige begivenheder i verdenshistorien. Der var overvejelser om, hvorvidt disse begivenheder overhovedet egnede sig til et Trivia-spil.

Men spørgsmål om Holocaust, koncentrationslejre og de mange andre forfærdelige hændelser, som også var en del af krigen, er medtaget fordi, at krigens ufattelige omfang af tragiske og bestialske ugerninger er noget, som vi aldrig må glemme.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37244
Materiale: Meget kraftig karton og plastik
Mål (BxH) i cm: Æske: 27 x 27 x 7,5
Periode: Nyere tid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her