• Manden der bar solen
    Manden der bar solen

Manden der bar solen

299,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Limfjorden i Bronzealderen. Efter mange år sydpå rejser den unge høvdingesøn Raudon hjem til sin fødeegn for at overtage magten efter sin far. Han møder den ølbryggende enke Thunran og bliver forelsket, men foræller hende ikke, at han skal giftes med en anden. Og snart går det op for ham, at hans tvillingebror også vil regere - og hans far vil slet ikke have magten.

Samtidig bliver det sværere at skaffe den bronze, der skal ofres for at få solen til at stå op. Ved Middelhavet kollapser de gamle imperier, og kaos rykker nord på. Raudon indser, at han må samle en stor hær for at sikre handelsvejene og beskytte sin familie. Men han har svært ved at samle tankerne: Hans to koner kan ikke enes, hans gamle far er ved at miste grebet, broren kan ikke se problemet, og kun ét er sikkert: Krigen kommer.

Manden bag solen er en bronzealderroman om familier under ekstreme viklår, der selv måudøve deb vold, deres velstand afhænger af. Om krig, kærlighed, loyalitet og forræderi og om de spinkle fortællinger, vi bygger vores civilisation.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 43002
Periode: Bronzealder
Sideantal: 434
ISBN: 9788702308778
Indbinding: Hæftet
Mål (BxHxD) i cm.: 13,7 x 21,5 x 3,4
Forfatter: Kristian Bang Foss
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2023
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her