• Danmarks Oldtid - guide til Nationalmuseets oldtidssamling
    Danmarks Oldtid - guide til Nationalmuseets oldtidssamling

Danmarks Oldtid - guide til Nationalmuseets oldtidssamling

168,00 DKK

Stor guide til Nationalmuseets oldtids-samling. Bogen er et dejligt supplement til en rundtur i samlingen og det næstbedste, hvis man ikke kan være der selv.

Poul-Otto Nielsen fører os elegant igennem samlingen, fra stenalder, over bronzealder og jernalder til vikingetiden. Bogen afsluttes med Lisbeth Imers introduktion til runestenene.    

Guiden er sprængfyldt med flotte farvefotografier og er absolut en bog man kan være bekendt at have liggende på sofabordet eller putte i tasken og have med på turen til fortidens minder.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34268
Periode: Oldtid
Sideantal: 280
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 21
Forfatter: Poul Otto Nielsen
Forlag: Nationalmuseet
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.