Danmarks Oldtid - guide til Nationalmuseets oldtidssamling

Stor guide til Nationalmuseets oldtids-samling. Bogen er et dejligt supplement til en rundtur i samlingen og det næstbedste, hvis man ikke kan være der selv.

Poul-Otto Nielsen fører os elegant igennem samlingen, fra stenalder, over bronzealder og jernalder til vikingetiden. Bogen afsluttes med Lisbeth Imers introduktion til runestenene.

Guiden er sprængfyldt med flotte farvefotografier og er absolut en bog man kan være bekendt at have liggende på sofabordet eller putte i tasken og have med på turen til fortidens minder.

Periode: Oldtid
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 21