• Den blå Bagebog - Tørsleffs Husmoder Service
    Den blå Bagebog - Tørsleffs Husmoder Service

Den blå Bagebog - Tørsleffs Husmoder Service

38,00 DKK

Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt. Da bogen udkom første gang i 1939 kostede den 1 kr.

Den blå Bagebog, med undertitlen Moderne Bagning, indeholder ca. 300 opskrifter. Med den i hånden kan man forsøge sig med hjemmelavede kammerjunker, konditorkager, fastelavnsboller, lækre tærter, alt til børnefødselsdagen...lagkager, småkager, boller og dej til kagemanden. Man kan lave dejligt morgenbrød og wienerbrød og meget meget mere. Desuden får man en fin oversigt over både engelske og amerikanske mål oversat til vores måleenheder, samt gamle danske mål- og vægtenheder med oversættelse til tidssvarende gram og decilitermål. Gennem daglig kontakt med brugerne, er opskrifterne løbende blevet tilrettet i takt med ændringer i smag og produktudvikling, derfor er undertitlen Moderne Bafning stadig gældende.

Bøgerne fra Tørsleff hører til de mest solgte bøger i Danmark. Her i Museumsbutikken hører bøgerne også til i den absolutte top af bestsellerlisten.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34450
Periode: Nyere tid
Sideantal: 128
Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 13,4 x 19,5
Forlag: Tørsleffs Husmoder Service
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.