Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt. Da bogen udkom første gang i 1939 kostede den 1 kr. Denne gule Kogebog, som er en del af en serie fra Tørsleff om moderne dansk mad, spænder over både kendte desserter - budding, konfekt, koldskål, ris á la mande, æblekage, is - og de mere ukendte og næsten glemte dessert-varianter såsom souffleer, triflier, punch og geleer. Der er mere end 300 gennemprøvede opskrifter til både hverdag og fest. God fornøjelse...
Lager status | På lager |
Varenummer: | 36011 |
Periode: | Nyere tid |
Sideantal: | 127 |
Indbinding: | Uindbundet |
Mål (BxH) i cm: | 13,4 x 19,5 |
Forlag: | Tørsleffs Husmoder Service |
Udgivelsesår: | 2014 |
Sprog: | Dansk |
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.