Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt. Da bogen udkom første gang i 1939 kostede den 1 kr.
Den røde Kogebog, med undertitlen Moderne Mad, spænder over rigtig mange fødevaregrupper: grøntsagsretter, , fiskeretter, kødretter, fjerkræ, æggeretter, vildt, skalddyr, supper og mange flere spændende retter, som kun venter på at blive genopdaget.Gennem daglig kontakt med brugerne, er opskrifterne løbende blevet tilrettet i takt med ændringer i smag og produktudvikling, derfor er undertitlen Moderne Mad stadig gældende.
Bøgerne fra Tørsleff hører til de mest solgte bøger i Danmark. Her i Museumsbutikken hører bøgerne også til i den absolutte top af bestsellerlisten.
Lager status | På lager |
Varenummer: | 34452 |
Periode: | Nyere tid |
Sideantal: | 128 |
Indbinding: | Uindbundet |
Mål (BxH) i cm: | 13,4 x 19,5 |
Forlag: | Tørsleffs Husmoder Service |
Udgivelsesår: | 2013 |
Sprog: | Dansk |
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.