• Den røde Kogebog - Tørsleffs Husmoder Service
    Den røde Kogebog - Tørsleffs Husmoder Service

Den røde Kogebog - Tørsleffs Husmoder Service

49,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt. Da bogen udkom første gang i 1939 kostede den 1 kr.

Den røde Kogebog, med undertitlen Moderne Mad, spænder over rigtig mange fødevaregrupper: grøntsagsretter, , fiskeretter, kødretter, fjerkræ, æggeretter, vildt, skalddyr, supper og mange flere spændende retter, som kun venter på at blive genopdaget.Gennem daglig kontakt med brugerne, er opskrifterne løbende blevet tilrettet i takt med ændringer i smag og produktudvikling, derfor er undertitlen Moderne Mad stadig gældende.

Bøgerne fra Tørsleff hører til de mest solgte bøger i Danmark. Her i Museumsbutikken hører bøgerne også til i den absolutte top af bestsellerlisten.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34452
Periode: Nyere tid
Sideantal: 128
Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 13,4 x 19,5
Forlag: Tørsleffs Husmoder Service
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her