Nationalmuseets Arbejdsmark 1940-2020. Særudgave

Nationalmuseets Arbejdsmark 1940-2020. Særudgave

Hvert år udgiver Nationalmuseet en bog med eksempler på, hvad museet har arbejdet med, forsket i og konkluderet det seneste års tid.

Bogen for dette år er noget ganske særligt, idet 'Arbejdsmarken 1940-2020' er tilegnet Hendes Majestæt Dronning Margrethe 2. i anledning af 80-års fødselsdagen den 16. april 2020.

I denne meget smukt illusterede og velskrevne årbog bringes en festbuket af noget af det, som museet har arbejdet med i de forgangne 80 år. Bogen er ikke et forsøg på at skrive 80 års historie, og da slet ikke for Danmarks vedkommende. Den afspejler museets virke hjemme som ude og med godt som alle tidsaldre som emne.

Og fremtiden er der også blevet plads til, for en ting er i hvert fald kendetegnende for Nationalmuseet og har altid været det. Nemlig at her i vores hus bliver alting altid anderledes! Det er vores tradition, og den står vi ved, for ellers ville vi svigte vores opgave, som formidlende forskningsinstitution.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 27,5
Forlag: Nationalmuseet
Serie: Nationalmuseets Arbejdsmark
Udgivelsesår: 2020

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.