• Nationalmuseets Arbejdsmark 2017
    Nationalmuseets Arbejdsmark 2017

Nationalmuseets Arbejdsmark 2017

249,00 DKK

Hvert år udgiver Nationalmuseet en bog med eksempler på, hvad museet har arbejdet med, forsket i og konkluderet det seneste års tid.

I Nationalmuseets Arbejdsmark 2017 er der blandt andet fokus på runestensjagt, den danske hærs faner og standarter, nye veje til at undersøge Europas undervandskulturarv, mikroskopisk arkæologi, tidlig jernalder på Hulailansletten i Luristan, skovdrift og fiskeri i bondestenalderen, stednavne og jernalderens rige storgårde, møntfund og danefæ – før og nu, kalkmalerierne i Højerup Gamle Kirke og meget, meget mere.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39896
Periode: Oldtid til nyere tid
Sideantal: 324
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Forlag: Nationalmuseet
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.