• Nationalmuseets Arbejdsmark 2018
    Nationalmuseets Arbejdsmark 2018

Nationalmuseets Arbejdsmark 2018

249,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

I Arbejdsmarken 2018 kan du bl.a. læse om Rane Willerslevs arbejde, udfordringer og ambitioner for at gøre Nationalmuseet til tydelig søjle i danskernes bevidsthed. Du kan læse om udstillingen 'På flugt', der handlede om de flygtninge, der tager turen over havet sydfra for at komme til det forjættede Europa. Udstillingen var et forsøg på at vise deres liv igennem de genstande, der er relateret til denne rejse, bl.a. gummibåde, redningsveste, klapvogne og mere personlige genstande for derigennem at skabe perspektiv og indlevelse i andres liv.

Der er også spændende artikler om nytænkning af kulturbevaringsarbejdet på Krigsmuseet, om ukendte russiske fotografier, om Kongens Kunstkammer, om belysning af økologien i Nordvandet ved Thule på Grønland i et langt tidsperspektiv og om dengang Danmark var en kolonimagt.

Du kan også få indblik i jægerkunst fra istiden, bronzealderens skibsbilleder som danefæ, læse om jagten efter en antik græsk by, kult og magt i et frankisk perspektiv,møntvægtlodder som danefæ og om kirkekunst og censurering af kalkmalerier i 1800-tallet ... og meget meget mere. 
Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34763
Periode: Nyere tid
Sideantal: 262
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 27,5
Forlag: Nationalmuseet
Serie: Nationalmuseets Arbejdsmark
Udgivelsesår: 2018

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer