• Nationalmuseets Arbejdsmark 2014
    Nationalmuseets Arbejdsmark 2014

Nationalmuseets Arbejdsmark 2014

249,00 DKK

Hvert år udgiver Nationalmuseet en bog med eksempler på, hvad museet har arbejdet med, forsket i og konkluderet det seneste års tid. 

I Nationalmuseets Arbejdsmark 2014 er der blandt andet fokus på Særudstillingen ’Pigen og parasollen’ om japansk fotografi i starten af 1900 -tallet, branden på Frihedsmuseet og fremtidsudsigterne, 'Fortid for begyndere' – Skoletjenestens arbejde med at levendegøre historien og aktivere børnene, nye arkæologiske udgravninger af oldtidsbyer på Rania-sletten i det nordlige Irak, den unge Frederik von Scholtens tegninger og akvareller fra hans græske rejser og meget meget mere fra året der gik.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34284
Bidragydere: Arbejdsmark Bidrag 2014
Periode: Oldtid til nyere tid
Sideantal: 257
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid og farve
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 27,5
Forfatter: Red. Per Kristian Madsen og Ingrid Wass
Forlag: Nationalmuseet
Serie: Nationalmuseets Arbejdsmark
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk (delvist på engelsk)

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer