Viking Braids - step by step-guide

Viking Braids is a step-by-step guide to beautiful and modern braided hairstyles.

Hairstylist Annette Collin will guide you through Viking Braids so you can braid your own personal Viking-inspired look, e.g. Snake Braid, Sheild Maiden's Braid and Viking Cheif's Braid and Twists.

Viking Braids includes braiding techniques of varying degrees of difficulty, extra info and tips as how to use wave curling iron, copper thread, linen thread, etc.

Periode: Vikingetid
Indbinding: Uindbundet