Vikingeflet - Step by step-guide

Vikingeflet - Step by step-guide

”Vikingeflet” er en step by step-guide til smukke og moderne flettede frisurer.

I Vikingeflet guider frisør Annette Collin dig til at flette dit eget personlige vikinge-inspirerede look; f.eks. Slangeflet, Skjoldmøens flet og Vikingehøvdingens snoninger.

”Vikingeflet” indeholder fletteopskrifter af vekslende sværhedsgrad, bonusinfo og gode råd og tips til at arbejde med bølgekrøllejern, kobbersnor, hørtråd og meget mere.

Periode: Vikingetid
Indbinding: Indbundet