• Hugin eller Munin - Ravn
    Hugin eller Munin - Ravn

Hugin eller Munin - Ravn

149,00 DKK

Her få du en sød og helt særlig ravn i plys lige til at kramme og tage en lur sammen med. Du kan selv vælge, om det skal være en Hugin- eller Munin-ravn. Du kan også købe to af slagsen og have både Hugin og Munin derhjemme. Ravnen kan selv sidde takket være risfyld i bagenden på den. 

Hugin og Munin er i nordisk mytologi Odins to ravne, som hver dag bringer nyt fra alverden. De to ravne fløj hver morgen ud i verden og hver aften kom de tilbage – satte sig på Odins skuldre og fortalte ham, hvad der var sket i den nordiske verden – både gudernes og menneskenes.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30589
Periode: Vikingetid
Materiale: Polyester
Målgruppe: 4+
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 30 cm.

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Guden Odin
248,00 DKK
Vikingehjelm
149,00 DKK
Stridsøkse
78,00 DKK
Vikingekjortel
299,00 DKK