• Urtid - Historien om Danmark fra stenalder til vikingetid
    Urtid - Historien om Danmark fra stenalder til vikingetid

Urtid - Historien om Danmark fra stenalder til vikingetid

299,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Jeanette Varberg leverer igen en fremragende bog, som formidler en lille del af menneskets historie gennem de materialer, der er efterladt.

Foruden overblikket over vores forhistorie er URTID også en fortælling om menneskets udvilking og samspil med den natur, vi lever i, og som til alle tider har formet vores måde at være i verden på. I bogen har Jeanette varberg desuden et vågent øje for kvindens rolle som andet og mere end dem, der føder børn i skyggen af mændene.

Grave skatte og ofringer er alt sammen efterladte spor fra dem, som var her før os. De er små brikker i et stort puslespil, som i sidste ende giver os et billede af den ældste historie for den lille plet på jorden, som vi kalder Danmark. Gennem arkæologi og historie er vi kommet tættere på vores egen urtid - og de seneste årtiers naturvidenskabelige forskning har på mange måde revolutioneret vores viden om fortiden.

Jeanette Varberg er arkæolog, forfatter og inspektør på Nationalmuseet. Hun har medvirket i tv-udsendelser, radioprogrammer og holder foredrag landet rundt. Tidligere er udkommet den anmelderroste og prisbelønnede bog 'Fortidens slagmarker' (2014), 'Historien om Danmark, bind 1 (2017), 'Mennesket har altid vandret' (2017), 'Viking - Ran, ild og sværd' (2019) og 'Den Fjerde Rytter' (2020). Hun er blevet hædret med bl.a. Rosenkjærprisen, Blixenprisen og Weekendavisens Litteraturpris.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41306
ISBN: 9788712065142
Sideantal: 320
Indbinding: Indbundet
Mål (BxHxD) i cm.: 18 x 25,3 x 3,1
Forfatter: Jeanette Varberg
Forlag: Gads Forlag
Udgivelsesår: 2021
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Hindsgavldolken
1.399,00 DKK