• Kæmpe drikkehorn i kohorn
    Kæmpe drikkehorn i kohorn

Kæmpe drikkehorn i kohorn

399,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Ekstravagant og kæmpestort vikingedrikkehorn fremstillet i ægte kohorn. Til dig eller vikingen, der gerne vil skille sig ud med sit kæmpe drikkehorn i bæltet.

Drikkehornet kan alternativt stå som pynt i hjemmet eller være en del af middagsbordets oppyntning, som et ægte 'overflødighedshorn'.

Alle vores drikkehorn er forskellige mht. udtryk, størrelse og form. Hornet er et naturmateriale, og derfor vil størrelsen og farven variere. Det gør hvert enkelt drikkehorn til et unikt stykke kunsthåndværk. Det er skrabet indvendigt, slebet og højglanspoleret.

På eget ansvar. Museumsbutikkens drikkehorn er ikke godkendt til mad og drikkevarer og skal i den optik anses for at være en museumskopi. Du køber derfor ikke et stykke brugskunst. Og brug af kohornet som et decideret drikkehorn er derfor på eget ansvar.

Anbefaling, hvis du alligevel vælger at bruge hornet som et drikkehorn. Da hornet er et naturmateriale, bør du rengøre hornet grundigt med vand og en flaskerenser, inden du tager det i brug første gang. Brug gerne varmt vand, men aldrig kogende, da et naturmateriale som koben ikke kan holde til det. Drikkehornet bør også vaskes efter du har brugt det. Du må ikke bruge kemikalier eller sæbevand til rengøringen, og hornet tåler ikke maskinopvask. Bevar de flotte farver og glansen ved at smøre drikkehornet ind i alm. spiseolie af og til.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41152
Materiale: Kohorn
Mål (BxL) i cm: Ca. Ø15 x 50
Periode: Vikingetid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her