• Egern - bamse
    Egern - bamse

Egern - bamse

129,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Bedårende og udtryksfuld egern, der er lige til at kramme. De fleste har lyst til ae et sødt egern og nu har du endelig muligheden. Det lille egern er desuden stoppet med fyld lavet af genbrugsplast fra flasker for et mindre CO2 aftryk.  

Egernet er vidt udbredt og almindeligt i Danmark. Egernet er karakteristisk og let genkendelig med sin lange buskede hale, den røde farve og de lange totter af hår på ørerne. Der findes dog også sorte egern i Danmark, men de er mere sjældne end de klassiske rød egern.

Egernet har relativt store øjne og det gør dets syn skarpt og giver dyret en vid synsvinkel. Selvom egernet tager insekter og indimellem fugleæg- og unger, så er den overvejende planteæder. Frø og skud fra nåletræer, nødder, agern og bog står øverst på spiselisten, men de kan også tage bl.a. svampe, bær, frugter og blomster.

Ofte gemmer egernet små forråd af føde i skovbunden, i jorden eller i revner og huller i træer. Egern kan blive op til 6-7 år gamle.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41680
Periode: Nyere tid
Mål (BxHxD) i cm.: 11 x 18 x 15

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her