• Danmark før os - Historien fortalt gennem 50 genstande
    Danmark før os - Historien fortalt gennem 50 genstande

Danmark før os - Historien fortalt gennem 50 genstande

249,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Fortalt til Tommy Heisz af Nationalmuseets forskere og Rane Willerslev

Tag på en medrivende rejse op gennem vores historie sammen med Rane Willerslev og Nationalmuseets forskere, når de levende fortæller, hvad 50 udvalgte genstande afslører om fortidens danskere og den stadigt skiftende verden, de levede i, fra oldtiden til i dag.

Fortællingen om danskerne handler om opfindelser, opdagelser og overraskende vendepunkter. I dette rigt illustrerede værk bliver danmarkshistorien fortalt gennem de ting, vores forfædre efterlod.

Vi kommer tæt på kampen for magt og overlevelse, men også på det nære liv i det Danmark, vi alle er rundede af: i familien, på gården, i byernes gader. Hvad kan vi lære om bonden og jægeren af det, de har efterladt? Hvad fortæller en århundredgammel æske om livet for tiggere og tjenestefolk? Hvordan kan vi forstå os selv i fortidens spejl?

Et fascinerende indblik i, hvad de ting, vores forfædre efterlod sig, afslører om de mennesker, der skabte og brugte dem.

"Historien vil os alle sammen noget vigtigt. Ting fra fortiden kan fortælle os, hvordan mennesket har udviklet sig og klaret sig - selv når livsvilkårene har været allerværst. På den måde kan vi bruge historien til at forstå den verden, vi lever i, og de udfordringer, vi står overfor i dag." Rane Willerslev

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41304
ISBN: 978-87-7238-494-8
Sideantal: 319
Mål (BxHxD) i cm.: 23,5 x 29 x 3,2
Forfatter: Tommy Heisz og Linda Corfitz
Forlag: People's
Udgivelsesår: 2021
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her