Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter.
Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt. Da bogen udkom første gang i 1939 kostede den 1 kr.
Denne gule Kogebog, som er en del af en serie fra Tørsleff om moderne dansk mad, spænder over både kendte desserter - budding, konfekt, koldskål, ris á la mande, æblekage, is - og de mere ukendte og næsten glemte dessert-varianter såsom souffleer, triflier, punch og geleer. Der er mere end 300 gennemprøvede opskrifter til både hverdag og fest.
God fornøjelse...
Lager status | På lager |
Varenummer: | 36011 |
Periode: | Nyere tid |
Sideantal: | 127 |
Indbinding: | Uindbundet |
Mål (BxH) i cm: | 13,4 x 19,5 |
Forlag: | Tørsleffs Husmoder Service |
Udgivelsesår: | 2014 |
Sprog: | Dansk |
Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).
Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.
Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206851, for en mere præcis leveringstid.
Se vores handelbetingelser her