• Vikingetidens regentrække - Jesper Ejsing
    Vikingetidens regentrække - Jesper Ejsing

Vikingetidens regentrække - Jesper Ejsing

69,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

En farverig, helt fantastisk smuk og detaljeret plakat fra kunster og illustrator Jesper Ejsings hånd, der her har portrætteret regentrækken fra vikingetiden. De kendte af dem.

Illustrationerne af de historiske konger og dronninger, og et bud på, hvordan de har set ud, er blevet skabt specielt til Nationalmuseets store og anmelderroste udstilling om vikingetiden. En udstilling, der åbnede tilbage i juni 2021.

Til forskel fra vores andre og tidligere kongerækkeplakater er kongerne her portætteret med deres kvindelige partnere. Jesper Eising har illustreret Godfred sammen med Tjodborg, Gorm den Gamle sammen med sin kone Thyra Danebod, Knud den Store sammen med Emma af Normandiet, og Svend Estrids søn sammen med Gunhild af Norge.

Jesper Ejsing, som er en verdenskendt illustrator, har i samarbejde med museets eksperter tegnet fire regentpar fra vikingetiden med tidsvarende dragter. Han har i hele sin profesionelle karriere primært arbejdet med fantasy. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41549
Mål (BxH) i cm: 50 x 70
Periode: Vikingetid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Vikingeskjold
199,00 DKK
Guden Thor
329,00 DKK
Guden Odin
329,00 DKK
Guden Frej
329,00 DKK