• Håndlavet ølglas med håndtag
    Håndlavet ølglas med håndtag

Håndlavet ølglas med håndtag

298,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Højt, slankt og meget elegant ølglas med spiraldekoration fra 1400-tallets Danmark med et håndtag, som ligger rigtig godt i hånden. Det vil tage sig særdeles godt ud ved et veldækket frokost- eller middagsbord, eller som et smukt indslag i hverdagen.

Vores historiske glas er mundblæste kopier af originale glasfund fra Europa, og de er alle fremstillet i hånden. De er dekoreret med alle de særlige kendetegn, der karakteriserer en given historiske periode, og et af kendetegnene ved et håndlavet glas er bl.a. det såkaldte punkt-mærke på undersiden af glasset. Der vil også altid være en vis variation i størrelse og godstykkelse.

Glasmassen er specielt designet til at efterligne gammelt glas. Nogle kemikalier, især metaloxider, er blevet tilsat for at få den rigtige farveskala. Massen indeholder også i varierende grad små luftbobler og forskydninger i strukturen.

Alle disse særlige træk ved vores historiske glas betyder, at der sjældent vil være to helt identiske glas. Dette gør til gengæld hvert eneste glas til en oplevelse og et unikt håndlavet stykke brugskunst.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37200
Materiale: Glas
Mål (BxH) i cm: Ca. 9,5 (fod) x 20,5
Periode: Renæssance
Rumfang: Ca. 40 cl

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her