• Viking Raiders - Kortspil
    Viking Raiders - Kortspil
  • Viking Raiders - Kortspil
  • Viking Raiders - Kortspil
  • Viking Raiders - Kortspil
  • Viking Raiders - Kortspil

Viking Raiders - Kortspil

249,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

VINDER af prisen Best Card Game ved UK Games Expo 2023

VIKING RAIDERS er et sjovt, let tilgængeligt og meget interaktivt familiespil. Du er en nådesløs vikingehøvding, som kæmper for at få den største flåde, den største klan og det mægtigste bytte. Find din indre viking frem og se, hvem der hurtigst når frem til sejren!

NEMT AT LÆRE - Viking Raiders kan spilles direkte fra æsken, og det tager under 5 minutter at komme i gang. Læg markedet ud, giv 6 kort til hver spiller, og så kan vikingeeventyret begynde! Undervejs vil der dukke instruktionskort op, som lærer jer, hvad I nu kan gøre. I behøver ikke bruge lang tid på at læse indviklede regler, men kan gå lige til det sjove!

NEMT AT SPILLE - Når det er din tur, trækker du 2 kort op på hånden. Derefter må du købe én ting fra Markedet og spille én Action (eller omvendt). Det er det hele! Men selv om det er så nemt at gå til, har Viking Raiders også masser af dybde og variation, og ingen spil ligner helt hinanden. Hvis I får lyst til en ekstra udfordring, rummer spillet desuden en mini-udvidelse i form af Høvdingekortene, som giver ekstra valgmuligheder og funktioner.

PERFEKT TIL ALLE, DER ELSKER VIKINGER - Vikingetemaet og den nordiske mytologi ses ikke blot i de flotte illustrationer, men er også bygget ind i selve spillet. Måske får din klan en gunst fra en af de nordiske guder, såsom Odin, Freyja, Thor eller Loke? Måske fanger de en omstrejfende Bersærker? Men pas på - I kan altid risikere at blive plyndret, og selveste Ragnarok kan lure lige om hjørnet. Vi garanterer, at I vil føle jer som vikinger, længe efter at spillet er slut.

Vær opmærksom på, at spil og regler er med engelsk sprog.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42699
Periode: Vikingetid
Målgruppe: 9 år og opefter. Sproget er på engelsk.
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 17,3 x 12,2 x 5

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her